Skip to content

Välkomna till min blogg

Ny i bloggvärlden

Vem har sagt att det här med bloggande bara är till för unga tjejer med modeintresse? Nu är det dags för en gubbe (?!) med trädgårdsintresse att göra entré. Jag har inge en blekaste aning om hur allt det här fungerar så alla uppmuntrande kommentarer och tips om  bloggande tas tacksamt emot.

Om mig

Jag heter Calle och arbetar som trädgårdsmästare och är en inbiten nörd när det gäller allt som har med trädgård att göra. Jag föddes i en liten by långt ute på landet år 1979. Där fanns inte mycket att göra förutom att pyssla med skog och trägård. Att jag skulle jobba med trädgård som vuxen kändes ganska givet. Jag planerar och underhåller trädgårdar samt odlar mina egna växter. Min familj och jag bor i en stor villa utanför stan och på tomten finns två stora växthus. Där arbetar jag under egen regi med att både plantera och sälja mina växter.

Om bloggen

Här i min blogg kommer du att få tips om allt som rör trädgård och växter. Jag kommer att visa bilder på mina trädgårdsalster och beskriva hur olika processer går till både när det gäller att plantera med också hur man sköter trädgård. Man kommer även att få många tips om inomhusväxter. Men bloggen kommer inte bara att handla om växtlighet. Jag kommer även att tala mycket om saker som berör min verksamhet på olika sätt. Man kan säga att företagandet på många sätt är ramverket för hur det jag gör och mina tankar om detta knyter ihop med det jag rent konkret gör i mitt yrke. Jag hoppas att du ska tycka om att läsa det jag skriver. Varmt välkommen!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *