Skip to content

Nytt hyllsystem till mina redskap

Som trädgårdsmästare har jag ganska många redskap. Kanske har jag inte riktigt lika många som t.ex. en bilmekaniker, men det blir ändå en hel del. Tidigare har jag haft ett, ja jag skulle inte kalla det hyllsystem, snarare ett par hyllor för att få någon som helst förvaring. Hyllorna har varit ganska små och det har resulterat i att många av mina redskap legat lite varstans i min verktygsbod. Häromdagen så bestämde jag mig för att det behövde bli ändring på det, jag behövde ett riktigt hyllsystem. Jag menar alltså inte bara ett par små hyllor, utan ett riktigt hyllsystem där alla mina grejer får plats. Jag åkte på fredagsmorgonen till närmaste verktygsbod för att handla mitt hyllsystem. Jag hittade ett rejält för en inte allt för dyr peng och slog till. Dessutom slängde jag med två lådor av storleken större, men som ändå passade in i hyllsystemet. Väl hemma tog det en stund att montera mitt nya inköp och framför allt, sortera alla saker jag hade. Efter ett antal timmars slit var jag äntligen färdig i alla fall och jag kan bara säga en sak; vilken skillnad. Jag har helt plötsligt fått enormt mycket plats känns det som, och dessutom är allt mycket lättare att hitta. Givetvis är den enkelt att säga precis efter det att man sorterat allting och allt är på den plats där de ska vara. Så som jag känner mig själv kan det mycket väl vara så att det inte tar många dagar innan sakerna ligger framme igen och jag står i samma situation som tidigare, bara med fler tomma hyllor. Men för tillfället känns det verkligen skönt att ha fått ett nytt hyllsystem på plats och att på ett smidigt sätt kunna ha ordning på alla mina redskap. Om det gör mig till en bättre trädgårdsmästare går väl diskutera, men de tär nog i alla fall ett steg i rätt riktning.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *