Skip to content

Elektroniskt husdjur i trädgården

Spara tid

Jag har, precis som många andra, insett det fantastiska med robotgräsklippare. Min trädgård är stor och förr använde jag min åkergräsklippare. Det tog ändå en halv dag att klippa gräset. Att klippa gräset är ett nödvändigt ont även för oss som älskar att pyssla med trädgården. Det finns betydligt roligare trädgårdsarbete att göra än att lägga så hutlöst mycket tid på gräsklippning. Så för några år sedan skaffade jag en robotgräsklippare. Det är något som jag aldrig har ångrat!

Husdjur

Att ha en robotgräsklippare är som att ha ett litet husdjur och går runt och äter gräs. Jag har hört att många också dekorerar sina gräsklippare med festliga dekaler som polisbilsdekaler och dylikt. Min robot heter Sven och han har bara den vanliga svarta looken än så länge. Det är inte bara praktiskt att ha en robot i trädgården, det är också ganska trevligt. Den åker runt och blir nästan som att den håller en sällskap.

Som en golfplan

Den främsta fördelen med robotgräsklippare (förutom att det sparar otroligt mycket tid) är att trädgården blir mycket välklippt. Beroende på hur stor trädgård man har går det olika fort att få en jämn gräsmatta. Jag har över 3000kvm gräsmatta. För mig tar det ca 2 veckor sedan har jag en gräsmatta som ser ut som en golfplan. Det blir väldigt välklippt. Min maskin är tillverkad av Husqvarna. Det kan faktiskt vara det köp som jag är mest nöjd med när det gäller trädgårdsprodukter.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *