Skip to content

Begagnade bildelar och blommor

Begagnade bildelar och gamla bilar är inget man vill ska förstöra för sig när det kommer till fritidssysslor och annat. Jag var nämligen för ett par helger sedan på Stockholm Urban Garden Show i Drakenbergsparken, Stockholm, för att få inspiration till kommande projekt och för att få tillfälle att diskutera och debattera framtiden för våra växter. Jag hade två helt underbara dagar i huvudstaden där massvis med nya kontakter knöts och roliga idéer utbyttes. Stort tack till arrangörerna för en så bra mässa!

 

Men, vad nära det var att jag inte kunde ta mig dit i år. Jag försöker gå på så många mässor som jag bara kan under året då jag finner det så otroligt roligt och intressant. Självklart har jag planerat min resa även denna gång flera veckor innan så jag kan säkerställa att jag hinner dit i god tid och att resan går bra.

 

Den gamla bilen har jag haft länge nu och det har aldrig tidigare varit några problem alls med den. Typiskt också att bilen skulle gå sönder precis innan ett inbokat evenemang. Man planerar och strukturerar så mycket man bara kan, men ibland vill det sig inte riktigt. Jag spenderar mycket tid i trädgården som ni säkert vet, och dessa trädgårdsmässorna är bland det roligaste jag vet.

 

Vilken otrolig otur att bilen skulle gå sönder när jag behövde den som mest. Eftersom det är en äldre version av bil trodde jag ärligt talat inte att jag skulle kunna få tag i begagnade bildelar till min bil. Det kan vara svårt att hitta bra bildelar med hög kvalitet. Tillslut beställde jag mina begagnade bildelar på nätet. Processen var väldigt enkel och bildelarna levererades snabbt med budbil hela vägen hem. Otroligt lättad kunde jag sätta mig i bilen och köra hela vägen till Stockholm med ett stort leende på läpparna!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *